Bezpečný nákup auta s Direct auto

  • Ojeté vozy
  • Praha
  • Brno
  • Příbram
  • Olomouc

Ojetá a zánovní auta prodáváme transparentně. Víte, co přesně to znamená? Pojďte se podívat na důkazy toho, že nákup ojetého auta v Direct auto je vždy Bezpečný nákup.


Bezpečný nákup znamená: Vždy prověřené vozy.

Ke každému nabízenému autu si můžete vyžádat kompletní Cebia protokol prověření podle VIN. Zdarma Vám ho dáme k nahlédnutí.

Bezpečný nákup znamená: Testovací jízda.

Zajíce v pytli nenabízíme. Každé auto, které si vyhlédnete máte možnost vyzkoušet během dostatečné dlouhé testovací jízdy.

Bezpečný nákup znamená: Pečlivá prohlídka.

Budete s sebou mít svého mechanika? Jasně - můžete. Chcete si změřit lak? Jasně - můžete. Chcete si auto dojet nechat zvednout na hever? Jasně - můžete.

Bezpečný nákup znamená: Auto můžu vrátit.

Pokud si u nás koupíte auto a své rozhodnutí přehodnotíte, můžete ho do 3 dnů bez udání důvodu vrátit. Zdarma. Jsou 3 dny málo a chcete více času? I to umíme zařídit - formou prodloužené záruky. Pokud o ni budete mít zájem, rádi ji s vámi sjednáme přímo na místě při prodeji.

Bezpečný nákup znamená: Auto můžu vyměnit.

Pokud si u nás koupíte auto, a své rozhodnutí přehodnotíte, můžete auto klidně zdarma do 14 dnů vyměnit za jiné z naší nabídky. Zdarma. Jsou 2 týdny dny málo a chcete více času? I to umíme zařídit - formou prodloužené záruky. Pokud o ni budete mít zájem, rádi ji s vámi sjednáme přímo na místě při prodeji.

Tak co, nastal už čas na pořízení dalšího auta do rodiny? Zastavte se na některé z našich poboček prodeje aut v Praze Malešicích, Brně Vinohradech, Příbrami Dubnu, Olomouci Hodolanech nebo se podívejte online v naší nabídce 700 ojeteých a nových aut skladem.

Pořád vám to nehraje a chcete vědět více? Jasně - není problém. Můžete si prostudovat naše obchodní podmínky, kde je vše vysvětleno do úplného detailu.

 

Tým Direct auto