Centrum ojetých vozů v Malešicích má nově otevřeno každý den

Nákup auta je časově náročná činnost, sami to známe. Chcete se dojet podívat na více aut, chcete se v klidu projet a auto si prohlédnout. Jste omezeni svou prací a otevírací dobou prodejce. Hledáte do kdy mají kde otevřeno, utíkáte dříve z práce nebo si dokonce berete dovolenou. Sháníte hlídání pro děti nebo někoho, kdo vyvenčí čtyřnohého člena rodiny. No fíha...

V centru ojetých vozů Direct auto Praha - Malešice Vám to chceme usnadnit a proto od 1.10.2023 rozšiřujeme otevírací dobu. Nově pro vás máme v Malešicích otevřeno každý den včetně víkendů a svátků* od  9:00 do 20:00.

Co to pro vás znamená? Díky nové otevírací době si užijete:

Flexibilitu: Tato nová otevírací doba znamená, že zákazníci mají mnohem větší flexibilitu při vybírání a prohlížení vozidel. Nemusíte spěchat z práce nebo čekat na víkend – můžete si přijít prohlédnout auta i večer po práci.

Klid: Podvečer bývají často klidnější. To znamená, že můžete mít více času a pozornosti od prodejců při výběru vozu.

Výběr: Direct auto je známý svým bohatým sortimentem ojetých vozidel různých značek a modelů. Díky nové otevírací době budete mít šanci prohlédnout si a vybrat si ze širokého výběru vozidel, které vyhovují vašim potřebám a preferencím. V Malešicích máme největší skladovou zásobu našich ojetých vozů.

Poradenství: Prodejci Direct auto jsou zkušení a ochotní vám pomoci s vaším výběrem. Nová otevírací doba jim umožňuje věnovat vám ještě více času a pozornosti, abyste se cítili dobře informováni a jistí svým rozhodnutím.

Testování: Můžete si na místě domluvit testovací jízdu a vyzkoušet si vámi vybraný vůz na vlastní kůži, což je klíčový krok při rozhodování o nákupu auta.

Nyní, díky této nové otevírací době, můžete lépe vyhovět svým potřebám a začít svou cestu ke koupi perfektního ojetého auta s větší flexibilitou a komfortem.

 

Tým Direct auto

 

*Pozor, během některých státních svátků musíme mít z legislativních důvodů mít zavřeno. Informujte se na telefonu:+420 226 203 134.