Fleet News: Nová Škoda Kodiaq a Superb pro naše B2B zákazníky

  • Škoda

Nová Škoda Kodiaq a Superb se již brzy objeví v našem Direct auto Škoda showroomu. Ale již nyní jo možné objednávat jejich vybrané varianty.

Skvělou zprávou je, že na oba modely můžete čerpat stejné slevy, jako na jejich předchůdce v rámci stávající spolupráce s Direct auto. Pokud spolupráci nemáme domluvenou, obraťte se na náš tým Fleet manažerů.

Modernizovaný Kodiaq a Superb jsou opravdové klenoty na čtyřech kolech. Oba modely jsou plné moderních technologií a pro značku Škoda znamenají ohromný posun dopředu.

Škoda Kodiaq

Nový Kodiaq je aktuálně dostupný s dieselovým motorem o výkonu 110 kW s automatickou převodovkou, další motorizace jako 1.5 TSI 110 kW, 2.0 TSI 150 kW 4x4 či 2.0 TDI 142 kW 4x4 budou postupně nabíhat. Novinkou v nabídce bude vůbec první plug-in hybridní pohonná jednotka modelu Kodiaq, která nabízí maximální systémový výkon 150 kW (204 k) a dojezd na elektřinu více než 100 km. Všechny pohonné jednotky budou standardně s automatickou převodovkou DSG a i nadále bude model Kodiaq dostupný v oblíbené verzi Sportline.

Škoda Superb

Nový Superb bude dostupný jak ve verzi Liftback, tak ve verzi Combi. Obě varianty jsou proslulé svým mimořádně prostorným interiérem a velkým zavazadlovým prostorem. Společně s nejmodernější technikou, řadou inovativních řešení a možnostmi po stránce konektivity je spolehlivým partnerem, ať už jedete na obchodní schůzku nebo rodinný výlet. Motorizace tohoto modelu jsou shodné s modelem Kodiaq a již v brzké době se navíc dočkáme příchodu nejvýkonnější benzínové verze 2.0 TSI o síle 195 kW s pohonem všech kol.

Ať už Vás k nám zavede zvýhodněná nabídka nových modelů Škoda nebo třeba jen čistá zvědavost, vždy jste u nás vítáni. Spojte se s naším Direct auto Fleet týmem a domluvte si schůzku. Rádi Vás v Direct auto uvidíme.

Tým Direct auto