Škoda Scala: Inspirace hudbou

Název vozidla hraje důležitou roli při vytváření jeho identity a charakteru. Škoda Scala, kompaktní hatchback od české automobilky Škoda Auto, získal svůj unikátní název, který odráží eleganci, dynamiku a inspiraci hudbou. V tomto článku se podíváme na původ názvu Škoda Scala a jak tato inspirace přispívá k jeho vlastnostem a hodnotám.

Původ názvu Scala:

Název Scala byl poprvé použit pro tento model představený Škodou v roce 2018. Pochází z latinského slova "scala", což znamená "schodiště". Tento název byl vybrán s ohledem na posun vpřed, postupný vzestup a růst, který Scala přináší do segmentu kompaktních vozů.

Inspirace hudbou:

Název Scala je také spojen s hudbou. "Scala" je italský termín používaný v hudebním světě a označuje stupnici nebo rozsah tónů. Tato inspirace hudbou odráží harmonii a preciznost designu, který Scala nabízí, a zdůrazňuje její dynamiku a eleganci.

Bude Scala vaše volba?

Na Škodu Scala jsme v Direct auto specialisté. V aktuální nabídce je přes 45 nových i ojetých vozů Škoda Scala skladem. K dispozici jsou na našich autocentrech v Praze i Brně a všude na ně dokážeme nabídnout výhodné financování na splátky i financování na protiúčet s výhodným odkupem Vašeho starého auta.

Tým Direct auto